Hogyan használjuk?

Közzétéve Babysense

babysenseII installationChart

  1. Helyezze a két érzékelő padot a csecsemő kiságyába a matrac alá. Az érzékelő párnák a csecsemő kiságyának egész felületét figyelik. Érzékelő párnák nem érintkezhetnek a csecsemővel.
  2. Csatlakoztassa az érzékelő párnát a készülék vezérlő egységéhez.
  3. Helyezze be az elemeket. Babysense monitor 4 db AA elemmel működik ( nincs elektromos vezeték, nincs dugó, nincs szükség hálózatra).
  4. A monitort egyszerű bekapcsolni (ON állás) a készülék vezérlő egységén.
  5. Ha a csecsemő légzése leáll, a monitoron hang- és vizuális riasztás lesz.
  6. Ha a légzésszám mozgás lelassul, kevesebb, mint 10 légzés percenként, monitor aktiválja a hang- és vizuális riasztást.
Ha hang-és vizuális riasztás van a készüléken
Mindennemű beavatkozást meg kell tennie a szülőnek vagy a gondozónak. A lehető leggyorsabban kell reagálni és megtenni a szükséges lépéseket annak érdekében,hogy a csecsemő a lehető leghamarabb BIZTONSÁGBAN legyen.
Fontos információ a Babysense V készülékhez:
az esetleges veszélyek elkerülésének érdekében az érzékelő kábelek felesleges vezetékeit húzza vissza a matrac alatt, hogy ne legyenek láthatóak vagy elérhetőek.

fontos bs5
Fontos információ a Babysense II készülékhez:
a lógó vezetékek miatti veszély elkerülése érdekében ajánlott azokat kábelkötegelővel összefogni, és óvatosan az ágyhoz rögzíteni.

fontos bs2

Megjegyzés
Részletes leírást talál a készülék csomagolásában, hogy hogyan kell beüzemelni a légzésfigyelőt és a készüléket hogyan kell karbantartani. Mellékelve találja a garancia levelet is.