Babysense...

Közzétéve Babysense

…hogy Te is nyugodtan alhass, míg a babád alszik.

Nincs olyan szülő, aki a nap 24 óráján keresztül folyamatosan tudná figyelni kisbabáját. Azonban a Babysense meg tudja ezt tenni helyettünk.

video info_thumb

A Babysense folyamatosan figyeli a alvó baba légzéshez kapcsolódó mozgásait. A készülék figyelmeztet Téged, ha a légzőmozgás megáll, vagy rendszertelenül lassúvá válik. Ez teljes nyugalmat biztosít Neked abban, hogy azonnal tudni fogod, ha a babádnak szüksége van rád.

Jellemzők

  • Állandó felügyeli a baba mozgását és légzését.
  • Akusztikus és vizuális (vörös fény) riasztás, ha a légzés megszűnik több, mint 20 másodpercre, vagy ha légzésszám lelassul kevesebbre, mint 10 légzés percenként.
  • Biztonságos és integrált rendszer: A monitor egység csatlakoztatható az érzékelő párnákhoz melyek a matrac és kiságyrács vagy ágyalap között találhatóak. A rendkívül érzékeny érzékelők közvetlenül nem érintkeznek a babával. Csecsemőt mozgásában semmilyen módon sem korlátozzák vagy akadályozzák.
  • A passzív érzékelők teljesen biztonságosak, nem bocsátanak ki semmilyen sugárzást. Babysense-szet a baba nem látja és nem is érzi, a készülék mégis érzékel minden baba által keltett légzést és mozgást.

Előnyök

A készülék két igen érzékeny érzékelő-lappal rendelkezik - melyek lefedik a teljes kiságy területét.
Alkalmas minden csecsemő megfigyelésére, a születéstől egy éves korig.
A gyártó 1998 óta gyarapodó tapasztalattal rendelkezik az egész Európából, Japánból, USA-ból, Izraelből és Ausztráliából.
Könnyen beállítható és használható - egy kapcsolóval működik.
Egyszerűen 4 db AA háztartási elemmel működik a biztonság, az egyszerűség és a hordozhatóság érdekében.
Használható a kiságyban, mózeskosárban, utazó-kiságyban és hordozható járókában.
A termék európai CE tanúsítvánnyal rendelkezik, a Class II orvostechnikai eszköz kategóriában.
Jóváhagyott orvostechnikai eszközként Európában és Japánban több éven keresztül tesztelték és használták számos korházban.
A termékre 2 év garanciát biztosítunk.

Babysense II orvostechnikai légzésfigyelő
…amikor az idő jelenti az életet.

A készülék használata mellett már a szülők is nyugodtan alhatnak, amíg a baba alszik.

Babysense egy nagyon érzékeny, a babával közvetlenül nem érintkező készülék, amely a baba légzését és mozgását figyeli a kiságy matracon keresztül.

Babysense nagyon hatékony és egyszerű működő készülék. A monitor akkor is a babán "tartja a szemét", ha éppen nem a szobában. A használata mellett nyugodtan tudsz dolgozni vagy pihenni, tudván hogy a készülék riaszt, ha a potenciálisan veszélyes helyzet áll elő.
Babysense készülékek használatával együtt elengedhetetlenek azok a megelőző óvintézkedések, melyekkel együtt a kombinált védelem a biztonságos altatást jelenti. Ezek a megelőző óvintézkedések például a háton történő altatás, a túl meleg szobahőmérséklet, vagy túl meleg altatási körülmények elkerülése, és a dohányzásmentes környezet biztosítása a baba számára. Ez a kombinált védelem nyújtja a teljes biztonságot és nyugalmat a családok számára.
A csecsemő életének első évében a szülőknek különleges óvintézkedéseket célszerű tenni a babájuk teljes biztonságának érdekében. Nem ritka, hogy egy babánál szabálytalan légzés mintákkal találkozhatunk. Ilyenek lehetnek a légzésszünetek vagy légzéskimaradások. Ilyen esetben a szülőt vagy a felügyelő személyt azonnal riasztani kell, hogy meglegyen esély a káros következmények nélküli, még időbeni beavatkozásra.

SIDS 

A csecsemők szabálytalan légzésének számos okai lehetnek: ilyenek a hideg, a magas láz, egy betegség, vagy akár az álmok. Bármi legyen is az ok, a szabálytalan légzés aggodalomra adhat okot a szülőknek.
Amikor a légzés teljesen leáll, a helyzet kritikussá válik.

Babysense a légzésfigyelő monitor alkalmas otthoni, valamint a kórházakban és klinikákon történő használatra is. A készüléket használata alapvetően egészséges csecsemő esetében ajánlott. Nem ajánlott a légzőszervi megbetegedésben szenvedő, halmozottan veszélyeztetett csecsemők esetében, ahol állandó orvosi felügyelet és kezelés szükséges.

Babysense légzésfigyelő: a bölcs befektetés

Babysense légzésfigyelők már bebizonyították, hogy alkalmasak arra megmentsék a babák életét.
A szülők élvezhetik az olyannyira szükséges pihenést, tudva hogy amennyiben aggodalom okot adó helyzet lép elő a babájuknál, a Babysense azonnal egy hang riasztással válaszol.
Ez egy óriási érték, mely a különbséget jelentheti a nyugodt pihenés és az aggódás, vagy ebből adódó álmatlanság között.
A légzésfigyelő készülékek használatához kapcsolódó ellenőrzés nem helyettesítheti a szülők vagy a gondozó által jelentett közvetlen felügyeletet, illetve ennek szükségességét.
Babysense értékes segítséget nyújt a szülőknek, de nem tudja megoldani vagy megelőzni a problémákat.
Ez a készülék csak hangjelzést képes nyújtani, mellyel figyelmezteti és hívja a szülőket vagy a felügyelő személyzetet, melynek hatására képesek időben reagálni és cselekedni, ami beavatkozást ilyen esetben csak egy ember adhat.
Különféle légzési szituációk minden babánál előfordulhatnak. A babáknál gyakran előfordulhatnak légzésszünetek, vagy légzéskimaradások. Ez a jelenség normális, és nem tekinthető ártalmasnak. Egy egyszerű megfázás, allergia, vagy a vírus gyorsan okozhat a csecsemőknél hőmérséklet emelkedést. Ez hatással van a gyermek könnyű,normális légzésére és a megfelelő légzésszámra is.

Légzésfigyelő nélkül a szülőnek állandóan a szobában kellene lennie, hogy figyelje és ellenőrizze a babát, és úgy is előfordulhatna, hogy a baba légzésének a leállását esetleg nem veszi észre.
Nincs szülő, aki túl sokáig kibírja alvás nélkül. A megismételt ébren töltött éjszakák, a szorongás vagy egy beteg síró csecsemő hangjai a szülők egészségének vagy türelmének áldozatát követelik.
Ez egy egészségtelen helyzet mind a gyerekre, mind a szülőre nézve. A Babysense légzésfigyelők használata a világon már sok szülőt segített hozzá a pihenéshez, tudva, hogy amennyiben változás áll be a gyermek légzésében, a Babysense készülék figyelmezteti őket.
Egy gyors válaszreakció, ami a lényegi különbség lehet egy csekély, jelentéktelen vagy egy kritikus élethelyzet között.
Babysense légzésfigyelő monitorok használata nem helyettesítheti azokat fontos biztonsági előírásokat, amelyeket minden szülőnek be kellene tartani a csecsemők altatásával kapcsolatban : a háton való altatás, a túl meleg altatási körülmények, szobahőmérséklet és túlöltöztetés, a gyermek körüli dohányzás, a szilárd anyagok tárgyak a kiságyban, mint gyermekjátékot, a megfelelő ágynemű és takarók kiválasztása a fulladásos veszélyek figyelembe vétele mellett elengedhetetlenek.
Továbbá, minden szülőnek és a gondozónak elengedhetetlenül ismernie kell az alapvető elsősegély-nyújtási alapismereteket, hogy amennyiben a készülék megszólal, tényleg tudjon élni a szülő az időfaktor lehetőségével, és be tudjon avatkozni, megmentve ezzel a baba életét.
Az szükséges újraélesztési ismeretek elsajátítása, a biztonsági irányelvek betartása és a Babysense légzésfigyelő használata együttesen optimalizálja a baba biztonságát és lehetővé teszi a szülők számára a nyugalmat és az éjszakai pihenést.